portre

Tanulmányainkat a PTE Műszaki és Informatikai karán (Pollack Mihály Műszaki Kar) végeztük és már ott megfogalmazódott bennünk a vágy, hogy egyszer majd saját vállalkozás keretein belül gyakorolhassuk a szakmánkat. Akkor ez még csak álom volt, majd az évek alatt számos sikeresen lezárt tervezési projekt és több év közös tervezőirodai munka után úgy határoztunk, hogy megvalósítjuk a korábbi álmunkat. Az AZ Építész Műhelyt 2020-ban alapítottuk Pécsett azzal a céllal,  hogy az eddig megszerzett tudást, tapasztalatainkat és kapcsolatainkat kamatoztathassuk.

Szakmai szemléletünket a klasszikus mérnöki felfogás mellett, az alábbi hármas egység határozza meg: design-funkció-esztétika.

Fontosnak tartjuk a tervezések során a mai igényeknek megfelelő, jól használható, praktikus épületek és belső terek megalkotását. Az épületek tervezésekor az esztétikum mellett törekszünk a gazdaságos és a mai szabályozásoknak megfelelő energia hatékony kialakításra. A belső terek tervezésekor az a célunk, hogy az ügyfeleink igényeinek maximálisan eleget tegyünk és az általuk megálmodott enteriőrt megvalósítsuk. Fontos számunkra, hogy az elkészült végeredménnyel mind a Megrendelő mind mi tervezők elégedettek legyünk. Tevékenységünket elsősorban Pécsett és környékén végezzük, de természetesen más településről is várjuk a megkeresésüket!

Keressen minket bizalommal!

 

Feik Adrienn és Gyergász Zsófia

AZ Építész Műhely alapítói