BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

Miért vegye igénybe szolgáltatásainkat?
 • Generál tervezés

  Az építészeti tervezés mellett vállaljuk a családi ház/lakás/iroda/üzlet teljes belsőépítészeti megfogalmazását a kezdeti tanácsadástól, a látványtervekkel történő tér- és bútortervezésen keresztül egészen a megvalósítás folyamatáig.

  Tevékenységünket elsősorban Pécsett és környékén végezzük, de természetesen más településről is várjuk a megkeresésüket!

 • Bútorok tervezése és kivitelezése

  Sok esetben előfordul, hogy a jó hely kihasználás végett egyedi bútorokra van szükségünk, melyek praktikusak, jól kihasználhatóak és átgondoltak. Egyedi elképzelés esetén vállaljuk különféle bútorok megtervezését melyek teljes mértékben a megrendelői igények és a rendelkezésre álló hely alapján készülnek.

  Igény esetén vállaljuk a megtervezett bútor kivitelezését, melyet partnereink felkészült szakemberei kiviteleznek, folyamatos tervezői konzultáció mellett.

 • Projektmenedzselés, szakiparosokkal való egyeztetés

  Az elkészült belsőépítészeti tervek alapján igény szerint vállaljuk a kivitelezési folyamatban való részvételt a rendszeres helyszíni bejárások alkalmával, mely biztosítja a Megrendelőt a terv szerinti megvalósításról valamint arról, hogy a munkák közben felmerülő problémákra szakszerű és gyors megoldás születik.

Middle aged couple meeting with interior designer to discuss renovation project. Man and women sitting in living room at home and talking. Designer occupation concept
Architect designer Interior creative working hand drawing sketch plan blue print selection material color samples art tools Design Studio
modern house interior. 3d rendering design concept