SZAKMAI SZOLGÁLTATÁSOK

Miért vagye igénybe szolgáltatásainkat?
 • ÉTDR, E-napló ügyintézés

  Szakmai szolgáltatásunk keretében segítséget nyújtunk az építési folyamatok előkészületeiben, úgy mint segítség az ÉTDR-es rendszerben való ügyintézéshez a tervek feltöltésekor, az Építési e-napló készenlétbe helyezésénél, illetve segítség nyújtás, tanácsadás annak naprakész vezetéséhez.

 • Hatósági egyeztetések

  A tervezési folyamat megkezdése előtt javasoljuk az érintett Építésügyi hatósággal történő egyeztetést, amelyben tervezői közreműködéssel egyeztetjük a beépítés lehetőségeit. Ezen felül az alábbi esetekben vállalunk hatósági ügyintézéseket: főépítészi egyeztetések alkalmával, építési engedélyezéskor, használatba vételkor, bontáskor, stb…

  Tevékenységünket elsősorban Pécsett és környékén végezzük, de természetesen más településről is várjuk a megkeresésüket!

 • Tervezői művezetés

  A tervezői művezetés célja a terv szerinti megvalósítás ellenőrzése a helyszíni szemléken, mely a tervezési tevékenységtől függően különböző alkalmakból áll. A tervező a művezetések alkalmával az Építtetővel áll szerződéses viszonyban és a feladata a Megrendelő képviselete, olyan tekintetben, hogy minden a tervek szerint épüljön. A tervezői művezető kizárólag a terv szerinti megvalósítást ellenőrzi, a kivitelezési folyamatot nem.

ugyintezes
muvezetes
egyeztetes