TANÁCSADÁS

Miért vegye igénybe szolgáltatásainkat?
 • Telekvásárlás előtt

  A családi ház építéséhez kiválasztott telek adottságai, beépíthetőségének feltételei nagyban befolyásolják, hogy milyen, mekkora épületet építhetünk rá. Sok esetben, ha nem előzi meg tanácsadás a telek vásárlást, több kompromisszumot is kell kötnünk, hogy a megálmodott ház felépíthető legyen a telken.

  Amennyiben ezeket a kompromisszumokat szeretné elkerülni, úgy javasoljuk, vegye igénybe szolgáltatásunkat, melynek keretében még a telekvásárlás/ház választás előtt lehetőség van a tervezési programot átbeszélve leegyeztetni, hogy azok helyi építési szabályzat és a településképi rendelettel összhangban legyenek.

 • Ingatlanváráslás előtt

  Már az ingatlan megvásárlása előtt javasoljuk a Tanácsadás szolgáltatásunkat, mely segítséget nyújt a leendő tulajdonosnak abban, hogy az adott ingatlan (családi ház, lakás, üzlethelyiség…) az igényeinek megfelelően kialakítható, átalakítható-e (falak bontása-építése, új nyílások kialakítása, gépészeti és villamos áthelyezések, berendezhetőség) ezzel elkerülve a későbbi kompromisszumokat!

  Tevékenységünket elsősorban Pécsett és környékén végezzük, de természetesen más településről is várjuk a megkeresésüket!

 • Épületek bővíthetősége

  Meglévő ingatlanok bővítése esetén az igények megvalósíthatóságán túl fontos szem előtt tartanunk, hogy az adott telekre, épületre milyen helyi és országos előírások érvényesek (építési hely meghatározása, telek max. beépíthetősége, építménymagasság, térburkolás-zöldfelületi hányad, stb…)

  Ezen szempontok vizsgálatához nyújtunk segítséget, mely átfogó képet ad az ingatlanra tervezett bővítésről, átalakításról.

telek_vasarlas
ingatlan_vasarlas
Masonry worker on the outside wall with a trowel knife.