KONYHA ÉS FÜRDŐSZOBA BÚTOROK TERVEZÉSE

Helyszín: Pécs

Tervezés éve: 2019

Tervező: Feik Adrienn

Állapot: Elkészült

Megbízónk kérésére az új építésű lakása belső tereinek tervezésénél a modern-letisztult és az otthonos-klasszikus belsőépítészeti elemek és bútorok tervezése volt a cél. A tulajdonos kérésére a belső terekben a fehér szín, a szürke árnyalatai egészen a feketéig, valamint a fa felületek dominálnak.

A konyhabútor klasszikus-vintage stílusú, sötétszürke árnyalatú Nettfront  frontokkal és tölgy hatású munkalappal készült. Az L alakú konyhát és a hozzá tartozó szigetet egy nagy méretű kerámia mosogató és fekete színű konyhai gépek egészítik ki, a fogantyúk és gombok ezüst színűek. A pult feletti oldalfalon fehér színű metró csempe burkolat készült, szürke színű fugával.

Az étkezőben és a nappaliban található asztalok és tálalószekrény rusztikusabb megjelenésű, tömör rózsafából készültek. Tökéletesen ellensúlyozzák mind színben, mind megjelenésében a klasszikusabb elemeket, mint például az étkezőszékek.

A nappaliban a központi, hangsúlyos falszakasz középső traktusában egy szürke színű gipszkarton előtét fal készült. Ezen kapott helyet egy bioetanol kandalló, egy rejtett polc, valamint a tv.

A fürdőszobában a jó helykihasználás végett, valamint a kazán és a kémény elrejtésére készült egy nagy méretű, beépített szekrény, amely a mosógépet is magában foglalja. Fehér magas fényű frontokkal készült így tágítja a teret, fogantyú nélküli kialakítással, tip-on-os nyitással, amely szép kontrasztot alkot a sötét színű mosógéppel. Készült egy nagy méretű mosdó szekrény két fiókkal, amely tölgy dekor bútorlap frontokkal és korpusszal, magasfényű fehér felső lappal, gola-s fogantyúkkal van ellátva, rajta kerámia mosdótállal és álló csapteleppel.

Share

Konyha és fürdőszoba bútorok tervezése

Klasszikus-vintage stílusú konyhabútor, sötétszürke árnyalatú Nettfront frontokkal, tölgy hatású munkalappal. A konyhát nagy méretű kerámia mosogató és fekete színű konyhai gépek egészítik ki. Az oldalfalon metró csempe burkolat készül. Nagy méretű mosdó szekrény két fiókkal, amely a wc-ben került elhelyezésre, falra rögzítve. Méretei 85x57 cm, tölgy dekor bútorlap frontokkal és korpusszal, magasfényű fehér felső lappal, gola-s fogantyúkkal készült. Wellis mosdótállal és Ravak csapteleppel. Kis méretű kézmosó szekrény, amely a wc-ben került elhelyezésre, falra rögzítve. Méretei 40x20 cm, tölgy dekor bútorlap frontokkal és korpusszal, tip-on-os nyitással készült. Ravak kézmosó és csapteleppel. A fürdőszobában a jó helykihasználás végett, valamint a kazán és a kémény elrejtése miatt készült egy nagy méretű beépített szekrény amely a mosógépet is magában foglalja. Fehér magasfényű frontokkal készült tip-on-os nyitással, így tágítja a teret, valamint kontrasztot alkot a sötét színű mosógéppel.

Konyha és fürdőszoba bútorok tervezése